Fenix

Fenix verzorgt op een stijlvolle manier de muzikale omlijsting bij kleinschalige evenementen, bruiloften, (netwerk) borrels en diners. Muzikale klasse is gegarandeerd omdat beide dames al vele jaren ervaring hebben in zowel het jazz- als het popcircuit.

Het repetoire bestaat uit easy listening, luchtige jazz, afgewisseld met oude en nieuwe popsongs. Door de eigen arrangementen zijn de nummers van Fenix stuk voor stuk verrassend en bijzonder te noemen!

Speciaal voor de wintermaanden heeft Fenix het repertoire uitgebreid met een eigenzinnige combinatie van kerst- en jazzmuziek in bestaande en eigen arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan klassiekers als The Christmas song, We wish you a merry Christmas en Jingle Bells; Ook de bekende kerst-popballads zoals Last Christmas, Driving home for Christmas en Christmas through your eyes zullen niet ontbreken. Een bijzonder sfeervolle aanvulling bij bijvoorbeeld kerst- en nieuwjaarsrecepties en diners.

Klik hier om meer informatie aan te vragen over wat wij voor u kunnen betekenen.

Over Ina

Ina speelt al piano sinds de kleuterschool en is op haar 5e jaarbegonnen met orgelles. Na enkele jaren bleek de piano echter haar favoriete instrument te zijn en gedurende haar jeugd heeft zij bij diverse privédocenten klassieke pianolessen gevolgd. Uiteindelijk kwam zij terecht bij Rob van Kreeveld, die haar wegwijs heeft gemaakt in het spelen van Jazzmuziek. Het volgen van de muziekstudie aan de Schumann Akademie en de DJAM-opleiding in Amsterdam was hier een logisch gevolg van. Ina speelt in diverse gelegenheidsformaties. 

 

Over Judith

Judith heeft eigenlijk haar hele leven al gezongen. Als klein meisje eerst in een kinderkoor en later in een jongerenkoor; daarna verruilde ze de koren voor een dixie- & jazzband en een rock/funkband. Naast het duo Fenix treedt ze ook met andere formaties op.