wat kan ik voor je doen?

Zingen en geluid maken zit in onze natuur. Van kinds af aan reageren we spontaan op muziek, vanuit plezier, liefde, verdriet.. samen met anderen of alleen.

Zingen doe je dan ook met je hele wezen. Het is vanzelfsprekend en toch een work-out; mentaal én fysiek. Het vergt zowel doorzettingsvermogen als loslaten. Maar het betekent ook je blootgeven: je kan je nergens achter verschuilen, het is 100% jij. Dat maakt dat zingen zo spannend is, iets extra’s heeft en je zo kan raken. Een wezenlijk onderdeel van wat ons beweegt en in beweging houdt.

Stem! coacht je graag bij de ontwikkeling van jouw stem. Op een gezonde manier je stem (leren) gebruiken en je zang verbeteren, waarbij jouw vraag centraal staat. Of deze nu gericht is op performance, techniek of muzikaal van aard: samen pakken we het aan! 

Zin om aan de slag te gaan? Klik hier om te starten!

 

 

Wat maakt zingen zo speciaal?

"Soms kan je je gevoelens moeilijk onder woorden brengen. Een lied is een krachtig middel wat je daarbij kan helpen. De tekst is als een gedicht, met woorden die kloppen bij hoe je je voelt. De melodie vult de tekst perfect aan, ondersteunt het en geeft het een extra impuls."