individuele coaching

Stem!advies

Een adviesles houdt in dat ik naar je ga luisteren en je inzicht geef in de sterke en de leerpunten van jouw stem. Daarnaast kun je een korte introductie krijgen in de zangmethodes die ik onder andere gebruik. Zo kan jij van jouw kant aanvoelen hoe het is om van mij vocal coaching te krijgen. Je vragen neem ik hierin uiteraard mee. Je mag er rekening mee houden dat we zeker een vol uur bezig zijn.

Deze adviesles is een losse les die tot niets verplicht. Is er een wederzijdse klik en zie je het zitten om te komen lessen bij Stem!, dan kan je je inschrijven voor een Stem!blok of gebruik maken van de Stem!pelkaart. Voor meer informatie over de kosten, klik hier.

 

Stem!Blok

Dit is een vastgestelde coachingsperiode van 3 à 4 maanden, waarbij we wekelijks of tweewekelijks werken aan jouw zang- en/of spreekstem. Door de continuïteit van de lessen kan je in een blok heel wat werk verzetten. De inhoud van de les hangt geheel van jouw vraag af: we kunnen bijvoorbeeld werken aan zangtechniek, houding & performance, algehele muzikale en vocale vorming of een deel harmonieleer. Zo stellen we samen de les af op jouw wensen. Voor meer informatie over de kosten, klik hier.

 

Stem!pelkaart

De Stem!pelkaart is voor 5 individuele coachingslessen van 60minuten en is een jaar geldig. Ideaal als je voor een optreden of opnameklus staat en je wil wat laatste puntjes op de i zetten. Voor meer informatie over de kosten, klik hier.

 

Losse Stem!les

Dit is een individuele coachingsles van 60minuten (of langer, op aanvraag). Bij uitstek geschikt voor de gevorderde zanger(es) die in een enkele sessie een concrete vraag wil aanpakken. Voor meer informatie over de kosten, klik hier.