VocalHarmony

Zing je in een bestaande groep en zoeken jullie vocale coaching? Of wil je je graag individueel inschrijven om meerstemmig te zingen in een kleine groep met veel aandacht en toffe muziek die je zelf helpt uitzoeken? Geef je je dan op voor de komende VocalHarmony project, dat al weer de 7e editie wordt!

 

Individueel aanmelden

Geniet jij ook altijd zo van toffe meerstemmige zang in gospel, popmuziek, americana, ballads, jazzy songs et cetera? Wil je graag méér uit je stem halen, maar is individuele zangles niet helemaal wat je zoekt? Vind je het leuk om met andere mensen te zingen, maar spreekt een koor je niet aan? Dan is onze VocalHarmony group echt wat voor jou!

Vanaf november starten we weer met een nieuwe editie. In kleine groepjes (circa 3 tot 5 mensen) werken we in een aantal bijeenkomsten aan supertoffe meerstemmige zangstukken en sluiten het af met een presentatie.

Wat ga je leren? Het zingen van meerdere partijen, van blad lezen en zelf co-arrangeren in een dynamische samenwerking. Je leert een aantal stukken in verschillende stijlen die je zelf helpt uitzoeken: denk aan gospel, soul/RnB, pop en musical. Je hoeft geen bladmuziek te kunnen lezen, maar enige ervaring met je stem is wel een pré.

Waarom in een VocalHarmony group? Meerdere stemmen betekent meerdere mogelijkheden. Je kunt jouw inbreng gebruiken om het geheel nóg meer te laten zijn dan 'de som der delen'. Voor de iets minder ervaren zanger een prima stap, want je staat nog niet helemaal alleen in de spotlights. Voor de ervaren zanger een ontzettend leerzame gehoortraining.

Inmiddels zijn de VocalHarmony groepen van Stem! een beproefd recept. Op 29 oktober 2017 was de eindpresentatie van editie 6, hou de agenda in de gaten voor meer informatie van komende projecten. Wees welkom om te kijken wat het (eind)resultaat is en leer van de ervaring van de deelnemende zangers!

Voor meer informatie over de kosten, Klik hier