tarieven

Stem!advies

Kosten: € 45 
Deze adviesles is een losstaande les die tot niets verplicht. Uit de adviesles zal blijken wat voor jou de beste optie(s) zijn.  
 
 

Stem!Blok

Dit is een vastgestelde coachingsperiode van 3 of 4 maanden, met ruimte voor je persoonlijke wens wat betreft de lengte én frequentie van de les: 

   

30min

45min

60min

t/m 20jaar

wekelijks

€ 20

€ 25

-

 

2wekelijks

-

€ 30

€ 35

20+ jaar

wekelijks

-

€ 35

€ 40

 

2wekelijks

-

€ 37

€ 42

Periodes zijn:

1: sep-okt-nov-dec (m.u.v. de herfstvakantie)

2: jan-feb-mrt (m.u.v. de voorjaarsvakantie)

3: apr-mei-jun-jul (m.u.v. meivakantie, tot de zomervakantie)

NB  De kosten worden bij de start van een blok per factuur betaald. Aan het begin van het lesjaar staan de betalingsdata vast. Afmelding voor een volgende periode moet schriftelijk per mail gebeuren, minimaal 2 weken voor de eerstvolgende betalingsdatum.

 

Stem!pelkaart

Kosten: € 220 (voor 5 lessen. facturatie in 2 delen is mogelijk)

De Stem!pelkaart is voor 5 individuele coachingslessen van 60 minuten en is een jaar geldig. Ideaal als je voor een optreden of opnameklus staat en je wil wat laatste puntjes op de i zetten. 

 

Losse Stem!les

Kosten: € 48

Dit zijn individuele coachingslessen van 60 minuten. Bij uitstek geschikt voor  de gevorderde zanger(es), die in een enkele sessie een concrete vraag wil aanpakken.  

 

VocalHarmony

kosten: €12 per persoon/per uur. Is de groep groter dan 6 personen, dan zijn de kosten: €10 per persoon/per uur.

De lesavonden van een VocalHarmony-groep zijn maatwerk en hangen af van de wensen van de groep. De lengte van de les varieert van 60 tot 120min.